DomoviCŠOD OE Čebelica

CŠOD OE Čebelica

Naslov
Dolenja vas pri Čatežu 19, 8212 Velika Loka
Kontakt
Damjan Volkar
E-pošta
cebelica@csod.si
Telefon
07 348 90 12
Mobilni telefon
031 607 570


Programi aktivnih počitnic
Cena - €
Starost
Program: Angleščini naproti

Program aktivnih počitnic - Angleščini naproti

Ste se naveličali čemenja med štirimi stenami? Komaj čakate, da greste končno od doma, spoznate kak lep kotiček Slovenije, srečate nove prijatelje, se zabavate in hkrati še osvežite znanje angleščine? Če kaj od tega drži, potem smo pravi naslov za vas. Na poletnem taboru se boste na igriv način srečali z angleščino. Z zanimivimi dejavnostmi boste nadgrajevali znanje tega priljubljenega jezika. Igrali bomo igrice, se naučili kakšno angleško pesem, izvedeli kaj novega o državah, v katerih govorijo angleško. Angleščine bo ravno prav! Vmes se bomo tudi na bližnjem bazenu naužili vodnih dogodivščin, se potopili v skrivnostni gozd, naredili rally progo, plezali, streljali z lokom, kurili ogenj in še kaj. Za vaše dobro počutje bodo skrbeli izkušeni učitelji, ki komaj čakajo, da vas spoznajo. See you in CŠOD Čebelica!

Dodatni stroški
V ceno je všteta popolna oskrba in izvajanje programa. Poleg žepnine udeleženci potrebujejo še 4 € za vstopnino za kopanje na bližnjem bazenu.

Dejavnosti bodo po potrebi prilagojene vremenskim razmeram in takratnim veljavnim ukrepom glede preprečevanja širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. 

Oprema

Osebni dokumenti:

Za bivanje:

Oblačila in obutev:

Za šport in razvedrilo:

kartica zdravstvenega zavarovanja

rjuha, prevleka za odejo in za vzglavnik

spodnje perilo, nogavice

zvezek, pisalni in risalni pribor

 

pribor za osebno higieno

kratke hlače, kratke majice

manjši nahrbtnik za pohode

 

platnena vreča za umazano perilo

pižama

razne družabne igre za v sobi

 

2 brisači

trenirka

knjiga

 

mazilo ali pršilo proti klopom

rezervne dolge hlače

 

 

plastenka 0,5 l

dolge majice

 

 

ročna svetilka

pulover

 

 

sončna očala

vetrovka

 

 

krema za sončenje

kapa za zaščito pred soncem

 

 

kopalke

telovadni copati

 

 

brisača za kopanje

sobni copati

 

 

 

močnejši čevlji za pohode

 

 

 

dežnik

 

 

Program: Čateške dogodivščine

Program aktivnih počitnic  - Čateške dogodivščine:

Ste radi v naravi? Radi ustvarjate ali raziskujete ter se ob tem še zabavate? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, potem ne oklevajte in se čim prej prijavite na počitnice, kjer bomo med drugim poskušali ugotoviti, ali so špageti boljši kuhani ali pa bi bili mogoče primernejši za gradnjo mostov in stolpov? Imate rajši jajca na oko ali kuhana v mehko? Mi imamo boljšo idejo: poskušali bomo ugotoviti, kako visoko lahko padejo, ne da bi se razbili. Ste že bili na Marsu? Mi tudi ne! Bomo pa skupaj raziskali, kako ustvariti življenje na tem neznanem planetu, se ob tem rekreirali in zabavali. Seveda se bomo na počitnicah tudi naužili vodnih dogodivščin na bližnjem bazenu, se potopili v skrivnostni gozd, poslikali majico z naravnimi barvili, naredili potujočo palico in … No, ostalo pa naj ostane skrivnost. Se vidimo na CŠOD Čebelici. Aja, pa pripelji s sabo še prijatelja, da nas bo več!

Dodatni stroški

V ceno je všteta popolna oskrba in izvajanje programa. Poleg žepnine udeleženci potrebujejo še 8 € za vstopnini za kopanje na bližnjem bazenu, s seboj pa prinesejo še belo majico za delavnico poslikave.

Dejavnosti bodo po potrebi prilagojene vremenskim razmeram in takratnim veljavnim ukrepom glede preprečevanja širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.