Seminar Razvijanje opazovanja narave in naravoslovnega razmišljanja

Seminar Razvijanje opazovanja narave in naravoslovnega razmišljanja

V okviru tega usposabljanja bodo udeleženci pridobili znanje, kako učence naučiti opazovati, spodbujati njihovo radovednost, razvijati znanstveni pristop pri raziskovanju, kritično mišljenje, izražanje svojih zamisli, razpravljanje z zagovarjanjem na osnovi dokazov ter kritično sprejemanje zamisli drugih. Izobraževanje bo povezano s projektom BEETLES (Better Environmental Education, Teaching, Learning & Expertise Sharing), ki ga izvaja Lawrence Hall of Science Kalifornija in v katerega je vključen tudi CŠOD.

Trajanje: 24 pedagoških ur (PU)

 

Termin:četrtek, 20.3.2025, začetek ob 14.00;   sobota, 22.3.2025, zaključek ob 17.00; kotizacija za udeležence preko KATISa je 0 €

Izvedba seminarja je sofinancirana; kotizacija za udeležence je 0 € in se bo krila iz projekta IJZ III. Kotizacija vključuje izvedbo programa, gradivo in kavo s prigrizki, kar je za udeležence brezplačno.

Lokacija: CŠOD Soča, Dijaška ulica 14, 5220 Tolmin

 

Kotizacija vključuje izvedbo programa, gradivo in kavo s prigrizki.

Bivanje in prehrano lahko udeleženci koristijo v CŠOD Soča (2 x polni penzion z vključenim dodatnim kosilom, večposteljne sobe; po veljavnem ceniku; pribl. 105 €).

Vrednotenje: 1,5 točka po Pravilniku o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive 

Prijave: preko sistema KATIS

Kontakt za več informacij
Irena Kokalj, 01 2348 621, irena.kokalj@csod.si

E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …