DomoviCŠOD OE Medved

CŠOD OE Medved

Naslov
Medvedje Brdo 13, 1373 Rovte
Kontakt
Simona Žibert Menart
E-pošta
medved@csod.si
Telefon
01 750 13 99
Mobilni telefon
031 607 577


Programi aktivnih počitnic
Cena - €
Starost
Program: Počitnice z astronomijo
Spletna prijava

ŠOLE:    Prosti termini > Cenik                                                    FOTOGALERIJA
OSTALI: Prosti termini > Cenik                                                    DNEVNIK

Mirno podeželsko okolje, brez hrupa in prometnega vrveža ponuja možnosti za življenje v umirjenem ritmu in dejavnosti, ki blažijo napetosti. V tem okolju otroci navdušeno raziskujejo po travnikih, gozdovih in potokih. Neposreden stik z zelenjem ter živalmi na kmetiji in v naravnem okolju napolni njihov dan z nepozabnimi doživetji.

Za športno poživitev dneva uporabljamo večnamensko igrišče za odbojko, mali nogomet in košarko ter umetno plezalno steno.

Ob jasnih nočeh je z astronomsko opremo možno spoznavati skrivnosti vesolja. Zvezde so pri nas še vedno vidne, saj je le malo svetlobnega onesnaženja. Skozi solarni teleskop so včasih vidni sončevi izbruhi.

Največ veselja pozimi pa si privoščimo na tekaških smučeh, saj otroci hitro osvojijo znanje, ki je potrebno za uživanje v vzponih in spustih čez drn in strn.

Na izletih lahko spoznavamo močvirno Žejno dolino s ponikalnico in okamnele sledi dinozavrov ter si ogledamo delo na žagi. Otroci se pri nas lahko praktično seznanijo s klasičnimi kmečkimi opravili, peljemo pa jih tudi v hlev.

Do CŠOD Medved pridete po naslednji poti: peljete se iz Logatca proti Žirem in na šestem kilometru (kažipot!) zavijete levo za Medvedje Brdo. Po 6 km zavijete ponovno levo (kažipot!) in po 500 m ste pri nas - dostopno tudi s standardnimi avtobusi.

                Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu - v naravi.


E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …