ZA DRUŠTVA, KLUBE, DRUŽINE IN POSAMEZNIKE

ZA DRUŠTVA, KLUBE, DRUŽINE IN POSAMEZNIKE

 

CŠOD domovi so na voljo tudi KLUBOM, DRUŠTVOM, DRUGIM ŠOLSKIM SKUPINAM, SKUPINAM DRUŽIN IN POSAMEZNIKOM za izvedbo seminarjev, delavnic, pevskih vaj, priprav na tekmovanje, oddih ...

 

Informacije o prostih terminih: 01 2348 632, 01 2348 627, rezervacije@csod.si

Domovi CŠOD so odmaknjeni od mestnega hrupa, raztreseni po celi Sloveniji. Njihova okolica ponuja veliko možnosti za delavnice, priprave, sprostitev in rekreativne dejavnosti.

Med počitnicami, vikendi in prazniki so domovi CŠOD na voljo športnim in drugim skupinam ter družinam in individualnim gostom. So odlično izhodišče za izlete ali izvedbo svojega programa. Lahko se dogovorite tudi za izvedbo programov, ki jih domovi dodatno ponujajo. CŠOD domovi so dobra priložnost za spoznavanje neznanih in lepih predelov Slovenije. Zbirajte zraven tudi žige CŠOD domov v evidenčnem kartončku CŠOD transverzale.

ZANIMIVOSTI V OKOLICI CŠOD DOMOV - IDEJE ZA IZLETE

DODATNI PROGRAMI CŠOD DOMOV

CŠOD TRANSVERZALA

V domovih CŠOD ni recepcijske službe, zato morajo skupine in posamezniki pred prihodom rezervirati termin in sporočiti uro prihoda. Za prijavo izpolnite on-line prijavnico na spletni strani. Prijavo uredimo v centralni recepcijski službi, še enkrat po e-pošti potrdimo rezervacijo in o prijavi obvestimo tudi dom.

Vse podrobnosti o programu ali prehrani, če te niso navedene že ob prijavi, se nato dogovorite z vodjo doma vsaj 14 dni pred prihodom.

Kuhinja v domu obratuje kadar je prijavljenih vsaj 20 gostov. Pri manjšem številu gostov nudimo le nočitev.

Storitve obračunamo po ceniku, ki velja v času koriščenja storitev. V primeru nepravočasne odjave (tri tedne pred prihodom) zaračunamo 15% napovedane storitve, kot je navedeno v Splošnih pogojih.

Račun pošljemo po opravljeni storitvi na naslov, ki ste ga napisali ob prijavi.

Predstavitve domov v Power pointu

Ajda, Bohinj, Breženka, Burja, Čebelica, Fara, Gorenje, Jurček, Kavka, Kranjska Gora, Lipa, Medved, Peca, Planica, Planinka, Radenci, Rak, Soča, Škorpijon, Štrk, Trilobit, Vojsko, MP Kurent.

   

E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …