DomoviCŠOD OE Gorenje

CŠOD OE Gorenje

Naslov
Gorenje pri Zrečah 19, 3214 Zreče
Kontakt
Emil Mumel
E-pošta
gorenje@csod.si
Telefon
03 576 13 33, faks 08 20
Mobilni telefon
031 607 572


Programi aktivnih počitnic
Cena - €
Starost
Program: Mednarodna izmenjava v Romuniji, Coaching for youth - Vodenje mladih

Mladi se bodo pripravili na vodenju mladinskih skupin in projektov. Spoznali bodo načine vodenja in dela v formalni in neformalni skupini. Na osnovi neformalnega izobraževanja bodo pridobili kompetence za vodenje mladih in mladinskih projektov. Prednostne lastnosti: smisel za vodenje, komunikativnost, razumevanje mladih in njihovih potreb, znanje tujega jezika.

Izvedba projekta v mestu Targu Jiu v Romuniji. Udeleženci bodo še iz Grčije, Romunije, Španija in Italije. 

Kontakt je Emil Mumel: emil.mumel@csod.si 031 607 572

Program: Mednarodna izmenjava v Romuniji, Find yourself - Najdi sebe

Mladi bodo na projektu v okviru delavnic, okroglih miz in drugih oblik dela naredili svojo življensko pot, si zadali kratkoročne in dolgoročne cilje, oblikovali svoj CV. Poskušali bodo na osnovi izmenjave izkušenj in mnenj najti svoj življenki cilj. Prednostne lastnosti:  komunikativnost, znanje angleškega jezika.

Izvedba projekta v mestu Novaci v Romuniji. Udeleženci bodo še iz Češke, Romunije, Hrvaške in Španije. 

Kontakt je Emil Mumel: emil.mumel@csod.si 031 607 572

Program: Mednarodna izmenjava v Romuniji, Recycle for your life - Obnovi svoj jaz

Skupina mladih v mešanih skupinah poskuša najti voj jaz in potrditi svojo identiteto v skupini. Mladi na osnovi svojih izkušenj in idej naredijo svoj profil in ga oblikujejo  v sebi prijazen  način. Velikorazličnih športnih aktivnosti, družabnih srečanj in raznih okroglih miz. Prednostne lastnosti:  komunikativnost, družabnost, znanje angleškega jezika.

Izvedba projekta v mestu Novaci v Romuniji. Udeleženci bodo še iz Grčije, Romunije, Portugalske in Litve. 

Kontakt je Emil Mumel: emil.mumel@csod.si 031 607 572

Spletna prijava

 

ŠOLE:    Prosti termini > Cenik                                                    FOTOGALERIJA
OSTALI: Prosti termini > Cenik                                                    DNEVNIK

Gorenje je slikovita pohorska vasica, ki leži na jugovzhodni strani Zreškega Pohorja. Od Zreč je oddaljena 6 km, do smučišča in klimatskega zdravilišča na Rogli pa 11 km. Z nadmorske višine 760 m se odpira čudovit razgled skoraj do Maribora in Celja.

CŠOD in občina Zreče sta v tej vasi zgradila objekt v gorskem stilu, v katerem se nahajajo dom CŠOD, osnovna šola in vrtec.

Lokacija doma in njegova okolica omogoča veliko možnosti za izvajanje različnih dejavnosti, ki so sestavni del programa šole v naravi – pohodništvo, kolesarjenje, plezanje, igre z žogo, alpsko smučanje, smučarski teki ter vse dejavnosti, ki so povezane z bivanjem v naravi.

Prednost doma je, da je v neposredni bližini smučišče Rogla in bazen v Termah Zreče, zato tukaj izvajamo programe zimsko-športnega, letno-športnega in naravoslovnega tedna za osnovnošolce ter projektnega tedna, povezanega z obveznimi izbirnimi vsebinami za srednješolce.

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu - v naravi.


E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …