DomoviCŠOD OE Kranjska Gora

CŠOD OE Kranjska Gora

Naslov
Vitranška 9, 4280 Kranjska Gora
Kontakt
Rok Fratina
E-pošta
krgora@csod.si
Telefon
04 588 11 64 zbornica
Mobilni telefon
031 607 575 vodja


Programi aktivnih počitnic
Cena - €
Starost
Program: Kosobrinov športni oddih

Na poletnih počitnicah v Kranjski Gori bomo športno aktivni, se družili, sklepali nova prijateljstva, ustvarjali in raziskovali naravo. Poleg Kranjske Gore bomo obiskali tudi njeno okolico.

Pripravite se na pestre počitnice polne izzivov. Ste se kdaj poleti sankali? Se radi vozite s kolesom in kanujem? Radi plezate? Ste že kdaj igrali tenis? To vse boste poizkusili pri nas. Pripravili smo vam tudi lov na Kosobrina. Bližnji gozd bo pravšnji za izdelavo slike v naravi in igre. Kolesarske izlete bomo popestrili z ogledom Martuljške soteske, disc golfom v Planici, ogledom Naravnega rezervata Zelenci in skrivnostnih labirintov. Hladili se bomo ob jezeru Jasna in ob reki Pišnici, kjer se boste vozili s kanuji in počivali na gorski plaži, najbolj pogumni boste tudi zaplavali v hladni vodi. Zgodba o Zlatorogu vas bo ponesla med visoke vrhove. Občudovali jih bomo iz doline Krnice in Planice. Najlepše pa bo večerno druženje s prijatelji ob jezeru Jasna in zaključni večer ob ognju s pripravo večerje. Znate zakuriti ogenj brez vžigalice?  Vsega vam ne bomo izdali. Pridite na počitnice v Kranjsko Goro in se družite s prijatelji. 

Dejavnosti bodo prilagojene starostni skupini otrok od 11 do 14 let in vremenskim razmeram. 

Cena počitniškega programa vključuje: 5 nočitev, štiri obroke dnevno, izvedbo programa preko celega dneva, ki ga izvajajo učitelji usposobljeni za poučevanje na prostem, uporabo didaktičnih pripomočkov in športnih rekvizitov, pet turističnih taks

Dodatni stroški
Poletno sankanje (8-16 €- lanskoletni cenik), plezanje (4€), tenis(4€) sladoled, disc golf .. skupno do 30 €. Denar naj imajo otroci s seboj. Ob prihodu bomo takoj pobrali denar za golf disc, naj imajo pripravljene kovance. Poletno sankanje plačajo na blagajni sedežnic glede na izbiro števila voženj. 

Dostop
Dostop do doma CŠOD je iz smeri Ljubljane mimo Jesenic do Kranjske Gore. Na cesti proti Vršiču pred hotelom Best Western zavijete desno ter v naslednjem križišču levo proti domu CŠOD Kranjska Gora. Pred domom imamo omejene možnosti kratkotrajnega parkiranja. 

Osebni dokumenti:

Za bivanje:

Oblačila in obutev:

Za šport in razvedrilo:

kartica zdravstvenega zavarovanja

1 rjuha, 1 prevleka za odejo, prevleka za vzglavnik

spodnje perilo

pisalni in risalni pribor

kolesarski izpit

pribor za osebno higieno

nogavice

manjši nahrbtnik za pohode

 

platnena vreča za umazano perilo

pižama

loparji za namizni tenis

 

2 brisači

trenirka

loparji za badminton in žogice

 

mazilo ali sprej proti klopom

kratke in dolge hlače

inštrumenti (kitara, orglice…po želji)

 

plastenka ali dve za vodo 0,5 l

kratke in dolge majice

različne družabne igre

 

ročna ali naglavna svetilka

debelejši pulover

zanimiva knjiga

 

sončna očala

vetrovka

teniški lopar

 

krema za sončenje

kapa za sonce

 

 

kopalke

teniški čevlji oz. čevlji z ravnim podplatom(za tenis)

 

 

brisača za kopanje

sobni copati

 

 

dežnik

pohodni čevlji in superge za hojo po terenu

 

 

Spletna prijava

            

ŠOLE:    Prosti termini > Cenik                                                    FOTOGALERIJA
OSTALI: Prosti termini > Cenik                                                    DNEVNIK

Kranjska Gora je znano turistično središče v Zgornjesavski dolini na stičišču Slovenije, Italije in Avstrije. Nadmorska višina kraja je 810 m. Na severu se nad dolino razprostirajo Karavanke, porasle z gozdovi, na jugu pa se pno v nebo mogočni Julijci.

CŠOD Kranjska Gora leži v centru tega lepega turističnega kraja. Od tod je primerno izhodišče za krajše naravoslovne ekskurzije v osrčje Triglavskega narodnega parka (dolina Krnice, Zelenci) in krajše gorske ture (Sleme s Tamarjem, Mavrinc, Martuljški slapovi, Brvogi, Srednji vrh). Dom je opremljen tudi z gorskimi kolesi za krajše kolesarske izlete (Planica, Tamar, Martuljek). Stoji v bližini urejenih smučišč in tekaških prog, kar je idealno za izvajanje zimskih športov. Poleg tega je v domu popolna oprema za tek na smučeh in smuči za alpsko smučanje.

Pristop do doma je iz Ljubljane mimo Jesenic do Kranjske Gore. Na cesti proti Vršiču pred hotelom Lek zavijete desno ter v naslednjem križišču levo proti Domu Kranjska Gora. Dostop je možen za osebna vozila in standardne avtobuse.

CŠOD Kranjska Gora ima 10 parkirnih mest.

Ne glede na storitev na dan odhoda uredimo odjavo do 10. ure, sobo izpraznimo in ključ vrnemo osebju doma.

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu - v naravi.


E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …