DomoviCŠOD OE Kranjska Gora

CŠOD OE Kranjska Gora

Naslov
Vitranška 9, 4280 Kranjska Gora
Kontakt
Rok Fratina
E-pošta
krgora@csod.si
Telefon
04 588 11 64 zbornica
Mobilni telefon
031 607 575 vodja


            

ŠOLE:    Prosti termini > Cenik                                                    FOTOGALERIJA
OSTALI: Prosti termini > Cenik                                                    DNEVNIK

Kranjska Gora je znano turistično središče v Zgornjesavski dolini na stičišču Slovenije, Italije in Avstrije. Nadmorska višina kraja je 810 m. Na severu se nad dolino razprostirajo Karavanke, porasle z gozdovi, na jugu pa se pno v nebo mogočni Julijci.

CŠOD Kranjska Gora leži v centru tega lepega turističnega kraja. Od tod je primerno izhodišče za krajše naravoslovne ekskurzije v osrčje Triglavskega narodnega parka (dolina Krnice, Zelenci) in krajše gorske ture (Sleme s Tamarjem, Mavrinc, Martuljški slapovi, Brvogi, Srednji vrh). Dom je opremljen tudi z gorskimi kolesi za krajše kolesarske izlete (Planica, Tamar, Martuljek). Stoji v bližini urejenih smučišč in tekaških prog, kar je idealno za izvajanje zimskih športov. Poleg tega je v domu popolna oprema za tek na smučeh in smuči za alpsko smučanje.

Pristop do doma je iz Ljubljane mimo Jesenic do Kranjske Gore. Na cesti proti Vršiču pred hotelom Lek zavijete desno ter v naslednjem križišču levo proti Domu Kranjska Gora. Dostop je možen za osebna vozila in standardne avtobuse.

CŠOD Kranjska Gora ima 10 parkirnih mest.

Ne glede na storitev na dan odhoda uredimo odjavo do 10. ure, sobo izpraznimo in ključ vrnemo osebju doma.

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu - v naravi.


E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …