Oprema

Zemljevid

Pripomočki za poučevanje naravoslovja
V domu je na voljo osnovni pribor za terensko delo učencev (termometri, anemometri, kadičke, lupe, indikatorski lističi za ugotavljanje pH, kovček z reagenti za ugotavljanje onesnaženosti vode…).

Pripomočki za poučevanje družboslovja
Pripomočki za orientacijo (GPS sprejemniki satelitske navigacije Garmin (5 komadov), kompasi, različne vrste kart…).

Pripomočki za izvajanje športnih vsebin
Na voljo je 30 koles in čelad, plezalna in lokostrelska oprema, 2 mizi in loparji za namizni tenis, badminton loparji, žoge za odbojko in nogomet, umetna plezalna stena v telovadnici hotela Dom Planica in naravna plezalna stena v Tamarju (odvisno od letnega časa in trenutnih vremenskih razmer).

Izven zimskega obdobja zvajamo tudi terensko rolkanje (Skike) in nordijsko hojo. Naenkrat lahko izvajamo terensko rolkanje z maksimalno 15 učenci.

Program alpskega smučanja Zimske šole v naravi izvajamo v Kranjski Gori, Podkorenu in v kolikor obratuje vlečnica Slatna tudi v Planici. Na voljo je 45 parov alpskih smuči, smučarske čelade in palice (smučarskih čevljev za alpsko smučanje nimamo in jih morajo udeleženci imeti s seboj ali si jih izposoditi. Imamo tudi sani za sankanje v Tamarju ali okoliških vzpetinah. 

 

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu - v naravi.

E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …