Tedenski jedilnik

Čas obratovanja KUHINJE:

  • JEDILNICA od 10.00 do 13.00 ure in

  • PREVZEM HRANE od 11.00 do 15.00 ure.

Zaradi potrebnega izvajanja ukrepov COVID 19, vas seznanjamo s protokolom, ki smo ga dolžni izvajati obojestransko - za potrebe zagotavljanja ustreznega poteka prevzema obroka pri upoštevanju določil HACCP načrta in priporočila DHP.

 

Protokol higienskih razmer pri pripravi in prevzemu hrane v času COVID 19:

1. Protokol pri prevzemu hrane:

- za prevzem hrane je obvezen vstop z zadnje strani objekta (kjer vas bodo vodile označbe),

-ob vstopu vas bo počakal voziček, kjer boste odložili posodo (obvezni sta dve posodi).Zaradi izvajanja ukrepov, smo dolžni prevzeti posodo 24-ur prej, preden bo v njej prevzeta hrana. Hrano boste prevzemali vedno v posodi, ki bo pri nas v hrambi od prejšnjega dne,

- posodo ste dolžni ustrezno označiti z imenom in priimkom na način, da bo označba obstojna. Sami ne prevzemamo nobene odgovornosti glede zamenjav posod,

- ob vstopu v objekt je obvezna nošnja mask in razkuževanje rok, razkužilo bo na vidnem mestu pri vhodu,

- ob vstopu v objekt morate spoštovati varnostno razdaljo in število ljudi v objektu ob prevzemu (največ 2 osebi),

- če ne boste zagotovili dveh posod pred prvim prevzemom hrane, je možnost prevzema obroka v embalaži za enkratno uporabo proti plačilu,

- posodo lahko oddate že od danes, 19.05.2020 ali pa en dan pred prvim prevzemom.

 

2. Protokol v jedilnici:

- vstop v jedilnico je obvezen skozi glavni vhod mimo recepcije

- ob vstopu v objekt je obvezna nošnja mask in razkuževanje rok (razkužilo bo na vidnem mestu),

- pri gibanju v prostoru, prihod do mize, odhod od mize in pri uporabi sanitarij je ves čas obvezna uporaba obrazne maske. Masko si gost lahko varno sname, ko sede k mizi,

- ob vstopu v jedilnico ne delate ničesar na samopostrežni način, na liniji boste prejeli pladenj s pripravljeno hrano,

- čim manj se dotikajte različnih predmetov in površin, le toliko, kot je nujno potrebno,

- ker trenutno ni možnosti brezgotovinskega plačevanja prosimo, da pripravite ustrezen znesek za plačilo.

Z upoštevanjem vseh navedenih priporočil bomo zmanjšali možnost za okužbo in s tem zaščitili sebe in druge. Za pravilno izvajanje samozaščitnih ukrepov mora vsak prevzeti odgovornost.

Cena malice (z DDV): 4 €
Cena kosila (z DDV): 5,5 €

I. Meni - mesni
II. Meni - brezmesni

DATUM / DAN

 

KOSILO

PONEDELJEK

01.06.2020

I.

Kostna juha, makaroni z mesom, solata

Alergeni: 1 (a), 3

II.

Zelenjavna juha, rižota z gobami, solata 

Alergeni: 1 (a), 7, 9, 11

TOREK

02.06.2020

I.

Česnova juha, ocvrt piščanec, pečen krompir, solata

Alergeni: 1 (a), 3, 7

II.

Česnova juha, ocvrt sir, pečen krompir, solata 

Alergeni: 1 (a), 3, 7

SREDA

03.06.2020

I.

Goveja juha, kotlet s česnom, dušena ajdova kaša, solata

Alergeni: 1 (a), 3, 7, 9

II.

Juha, zelenjavni zrezek, dušena ajdova kaša, solata

Alergeni: 1 (a), 3, 7, 9

ČETRTEK

04.06.2020

I.

Čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, pecivo

Alergeni: 1 (a), 3, 7

II.

Vegatarijanski čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, pecivo

Alergeni: 1 (a), 3, 7

PETEK

05.06.2020

I.

Zelenjavna juha, goveji sote stroganov, dušen riž, solata 

Alergeni: 1 (a), 3, 9

II.

Zelenjavna juha, popečeni šparglji, dušen riž, solata 

Alergeni: 1 (a), 3, 9

 

Alergeni:

1 - Žita, ki vsebujejo gluten (a-pšenica, b-rž, c-ječmen, d-oves, e-pira, f-kamut), 2 - Raki, 3 - Jajca, 4 - Ribe, 5 - Arašidi, 6 - Zrnje soje, 7 - Mleko, 8 – Oreški (a-oreh, b-mandlji, c-lešnik), 9 - Listna zelena, 10 - Gorčično seme, 11 - Sezamovo seme, 12 - Žveplov dioksid in sulfiti, 13 - Volčji bob, 14 – Mehkužci;

                                                                                   DOBER TEK!

 

 

 

E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …