NATEČAJ ZA RISBE Z MOTIVI ŠOLE V NARAVI
Nazaj

NATEČAJ ZA RISBE Z MOTIVI ŠOLE V NARAVI

CŠOD ob obletnici ustanovitve razpisuje likovni natečaj za najboljše risbe z motivi šole v naravi.

Natečaj je namenjen učencem in dijakom, ki imajo izkušnjo s šolo v naravi ali z dejavnostmi na prostem.

Tehnika in format risb nista določena. Risbe, ki bodo po presoji komisije najbolje ali najbolj hudomušno predstavljale eno ali več aktivnosti v šoli v naravi, bomo nagradili in razstavili na promocijskem dogodku CŠOD. Izbrane risbe bodo objavljene tudi na spletni strani CŠOD. Avtorji izbranih del bodo prejeli priznanja in praktične nagrade.

Zadnji rok za oddajo risb je 15. 12. 2016. Strokovna komisija bo izmed vseh prispelih del izbrala več risb. Komisija bo ocenjevala likovno izraznost, ustvarjalnost in inovativnost v uporabi tehnik in materialov ter sporočila risbe.

Risbe lahko pošljete na naslov:
CŠOD
Frankopanska 9
SI -1000 Ljubljana
s pripisom: ZA NATEČAJ RISBE

Lahko jih prinesete tudi osebno na sedež CŠOD, ustrezno zapakirane in označene pustite v tajništvu ali jih pustite v enem od CŠOD domov.

Risbe naj bodo opremljene z naslovom dela, imenom in priimkom avtorja, njegovo starostjo, uporabljeno tehniko, poštnim naslovom, datumom nastanka dela in s kontaktnim elektronskim naslovom (lahko naslov staršev). CŠOD se obvezuje, da bo osebne podatke, pridobljene na ta način, uporabil le za potrebe tega javnega natečaja. Ob izdelkih, razstavljenih ali objavljenih na spletnih straneh CŠOD, bodo navedeni naslednji osebni podatki: Ime in priimek avtorja in starost.

Z udeležbo na natečaju avtorji in njihovi skrbniki potrjujejo, da se strinjajo z zgoraj opisanimi pogoji za sodelovanje na likovnem natečaju CŠOD.

 

E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …