Seznam programov aktivnih počitnic


ZIMSKE AKTIVNE POČITNICE V CŠOD

Domovi CŠOD v času šolskih počitnic orgaizirajo počitniške programe, polne veselja, zabave in druženja s sovrstniki,  za vse, ki se želijo naučiti nekaj novega in spoznati nove prijatelje.

PRIJAVNICA

Med zimskimi počitnicami organiziramo gledališke in filmske počitnice. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest preko elektronske prijave.

Prosimo, če otroke prijavite v okviru starostnih omejitev, ki so zapisane ob posameznem programu. Odstopanje od starostnih omejitev je največ eno leto v soglasju z vodjo doma.

Starši otroke pripeljejo na izbrani dom in ob zaključku pridejo tudi ponje. Otroci so iz različnih delov Slovenije in skupnega prevoza ni možno organizirati.

Za vključevanje otrok s posebnimi potrebami v počitniške tedne se je potrebno vnaprej pogovoriti z vodjo izbranega doma o morebitni strokovni oskrbi oziroma spremstvu.

Udeleženci so v času bivanja nezgodno zavarovani.

Cena za počitniške tedne so zabeležene tudi v tabeli pri posameznem programu. Cena vključuje bivanje, prehrano in osnovni program. V osnovno ceno niso vključene vstopnine in avtobusni prevozi. Morebitne stroške zanje se plača ob prihodu na dom.

V tednu pred začetkom počitniškega programa ali prej se staršem po pošti pošlje račun, ki ga je potrebno plačati pred začetkom počitniškega programa in ob prihodu na domu pokazati dokazilo o plačilu (dovolj je tudi potrdilo elektronskega plačila).

V primeru premajhnega števila prijav za določen termin si organizator pridržuje pravico odpovedi počitniškega tedna.

Odjavo je potrebno sporočiti vsaj dva tedna pred začetkom – pisno preko e-pošte na naslov irena.kokalj@csod.si ali z dopisom na naslov CŠOD, Frankopanska 9, 1000 Ljubljana. V primeru prepozne odpovedi (kasneje kot dva tedna pred začetkom) zaračunamo 20 € stroškov odpovedi (administrativni stroški), če pa je odpoved v zadnjem tednu pred začetkom, pa zaračunamo 57,80 € (strošek tedenskega bivanja javnega programa). V primeru dokazljivih izrednih razlogov se stroške odpovedi lahko oprosti.

Če je skupina polna, lahko starši prijavijo otroka na čakalno listo. V primeru odpovedi kakšnega od udeležencev se udeležence na čakalni listi obvesti o prostem terminu. Ko starši potrdijo udeležbo, se prijavo obravnava kot redno prijavo.

Starši ob prihodu na dom podpišejo izjavo o udeležbi v programu ter dovoljenje za fotografiranje in prevoz s službenim vozilom CŠOD v primeru nujne medicinske pomoči.

Več informacij o domovih je tukaj.  

PRIJAVNICA

    

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu - v naravi.


Lokacija Program Termin Starost Cena Št. prijav / Kapaciteta
Murska SobotaGledališke delavnice26.02.2018 - 02.03.201812 - 17 let120,000 / 28
ŠtrkFilmske delavnice26.02.2018 - 02.03.201811 - 15 let120,000 / 15