Konferenca Didaktika učenja na prostem: Inovativni pristop Model roke
Nazaj

Konferenca Didaktika učenja na prostem: Inovativni pristop Model roke

Model roke ali »Hand model« je pedagoški pristop, kompas, vir navdiha. Za učitelja pomeni celostni pristop k načrtovanju, razmišljanju, refleksiji in evalvaciji.

V soboto, 18. 11. 2017,  bo v domu CŠOD Bohinj potekala Konferenca »Didaktika učenja na prostem: Inovativni pristop Model roke«, na kateri bodo predstavljeni referati in posterji praktičnih primerov  učenja na prostem po Modelu roke.

Didaktični pristop za učenje na prostem po Modelu roke je bil razvit v mednarodnem projektu »Povezovanje izobraževalcev za razvijanje novih metod in učnih pristopov za trajnosti razvoj«, ki je potekal v letih 2011 – 2014 in je v njem sodelovalo šest partnerskih držav, kjer je bil cilj oblikovati aktiven evropski sistem izobraževanja v resničnem svetu ter ugotoviti, kako učenje na prostem prispeva k trajnosti. Model roke je eden od rezultatov tega projekta.

Vabimo vas k brezplačni udeležbi na konferenci. Prijavite se lahko preko sistema Katis, in sicer na izvedbo številka 13 programa »Didaktika učenja na prostem: Inovativni pristop Model roke« z datumom izvedbe 18. 11. 2017. S prijavo si zagotovite tudi možnost za udeležbo na nadaljevanju usposabljanja, lahko pa se seveda udeležite le konference.

Število prijav je omejeno.

Rok prijave je do 14. 11. 2017 oziroma do zapolnitev mest.

Morebitna dodatna vprašanja lahko pošljete na izobrazevanje@csod.si ali pa pokličete na 031 607 576 (Irena Brajkovič).

CŠOD kataloga strokovnih usposabljanj

PROGRAM

Če želite Inovativni pristop za delo na prostem Model roke spoznati že pred konferenco in imeti na konferenci svoj prispevek v obliki referata ali posterja po Modelu roke, se v KATIS prijavite kot udeleženec/ka in nam pošljite obvestilo/dopis  na izobrazevanje@csod.si najpozneje do 27.10.2017.  Pred konferenco bo potekalo vaše izobraževanje na daljavo in delo v spletni učilnici pod vodstvom mentorja. Vse informacije vam pravočasno pošljemo.

 

        

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.

E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …