DomoviCŠOD OE VojskoPočitnice z robotiko 20.-25.8.2017
Nazaj

Počitnice z robotiko 20.-25.8.2017

Nedelja

Ko smo se vsi zbrali, smo imeli uvodni sestanek, na katerem smo izvedeli vse potrebno, kar se tiče bivanja in reda v domu Vojsko. Po večerji smo imeli kratko spoznavno igrico, nato pa sprehod po bližnji okolici doma. Vmes smo iskali tudi najboljšega kričača med nami in sklenili, da bomo naslednji dan poskušali izboljšati naše rezultate... Ugotovili smo namreč, da morda pa le nismo tako dobri kričači kot smo si predstavljali... wink

S sprehoda smo se vračali po črno črni temi... Nekaterim se je zdelo grozljivo... devil

A najdete vašega? angel

Ponedeljek

Danes je bil najprej na vrsti pohod, da bomo popoldne lažje sedeli... Ker je bil razgled lep, smo se odločili, da gremo vsi do razgledne toče Hudournik, ta najstarejši in tisti z več kondicije pa smo šli še na ogled Partizanske tiskarne Slovenija.

Hudournik.

Partizanska tiskarna Slovenija.

Pri partizanskem grobišču na Vojščici.

Na Hudourniku...

Po doooooooolgem napornem pohodu so nam makaroni zelo teknili! cheeky

Popoldne smo dve skupini imeli robotiko, najstarejši pa smo streljali z lokom in imeli teambuilding igre.

Zvečer pa smo v gozdu nabrali suhljad, zakurili ogenj in spekli hrenovke.

Torek

Dopoldne smo dve skupini nadaljevali z robotiko in z roboti reševali izzive v vesolju, starejša skupina pa je šla v gozd in potem še malo na vaško nogometno igrišče.

Popoldne smo ta starejši začeli z robotiko, ostali pa smo streljali z lokom in imeli teambuilding igre.

Zvečer smo imeli zelo razgiban kviz, smo tekli in tekli... Potem pa zaspali. angelangelangel

Sreda

Danes ta najstarejši nadaljuje z robotskimi izzivi v vesolju, preostali dve skupini pa preizkusita še uporabo senzorjev pri robotih, vmes pa še malo pomigata.

Bo našemu robotu uspelo priti skozi labirint s pomočjo ultrasoničnega senzorja?

No, ko smo migali, smo pa tako migali, da smo pozabili na fotoaparat... blush

Popoldne smo delali in migali v treh skupinah, vsi smo delali vse: klekljali, se igrali teambuilding igre in se preizkušali v nordijski hoji.

Zvečer smo imeli nagajive igre... potegavščine brez primere, ki so nam prinesle obilo smehalaugh

Četrtek

Nekateri smo se dopoldne še pilili v robotiki, drugi pa šli na dogodivščine v gozd. Med drugim smo naredili tudi zelo lepa zavetišča.

Popoldne smo se na srečo vsi srečno vrnili z orientacijskega tekawink

Prav ta trenutek pa uživamo v našem zadnjem večeru - plešemo... doživeli smo celo pravi pravcati plesni dvoboj!  Več slikic pa, kot ponavadi, v naši fotogaleriji. Se vidimo jutri, lahko noč!

Petek

Kuharji so si danes vzeli dopust, mi pa smo pripravili prave idrijske žlikrofe, ki smo jih seveda tudi pojedli za kosilo. Končno pa smo se pobliže spoznali tudi z živalmi, ki jih imajo v domu. Božali smo skakače, hrčke, činčilo, želve, deguje in si kačo ovili okrog vratu...

To je to, počitnice z robotiko so se končale, zdaj pa še nekaj prijetnih dni počitnic, potem pa veselo v šolo... Srečno!

E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …