Zapri
Uporabnik
Geslo

info@csod.si
rezervacije@csod.si
CENTER ŠOLSKIH
IN OBŠOLSKIH DEJAVNOSTI
Frankopanska 9, 1000 Ljubljana, SI-1000 Slovenia
CŠOD Medved
Medvedje Brdo 13, 1373 Rovte
01 750 13 99
031 607 577
Simona Žibert Menart
medved@csod.si

Nazaj CŠOD >> Zemljevid

 

ŠOLE:     Prosti termini  >  Prijavnica  >  Cenik
OSTALIProsti termini  >  Prijavnica  >  Cenik

DODATNI PROGRAMI

 


Mirno podeželsko okolje, brez hrupa in prometnega vrveža ponuja možnosti za življenje v umirjenem ritmu in dejavnosti, ki blažijo napetosti. V tem okolju otroci navdušeno raziskujejo po travnikih, gozdovih in potokih. Neposreden stik z zelenjem ter živalmi na kmetiji in v naravnem okolju njihov dan napolni z nepozabnimi doživetji.

 

 

Za športno poživitev dneva uporabljamo večnamensko igrišče za odbojko, mali nogomet in košarko ter umetno plezalno steno.

 

Ob jasnih nočeh je z astronomsko opremo možno spoznavati skrivnosti vesolja, pozimi pa smučati, saj imamo vlečnico. Največ veselja pozimi pa si privoščimo na tekaških smučeh, saj otroci hitro osvojijo znanje, ki je potrebno za uživanje v vzponih in spusih čez drn in strn.

Na  izletih lahko spoznavamo močvirno Žejno dolino s ponikalnico in okamnele sledi dinozavrov ter si ogledamo delo na žagi. Otroci se pri nas lahko praktično  seznanijo s klasičnimi kmečkimi opravili, peljemo pa jih tudi v hlev, kjer se pogumnejši preizkusijo tudi v molži.

 

Do doma Medved pridete po naslednji poti: peljete se iz Logatca proti Žirem in na šestem kilometru (kažipot!) zavijete levo za Medvedje Brdo. Po  6 km zavijete ponovno levo (kažipot!) in po 500 m ste pri nas - dostopno  tudi s standardnimi avtobusi.

 

     

Pridružite se nam v najboljši učilnici na svetu - v naravi.

 
E-novice o razpisih, aktivnih počitnicah, prostih terminih …
Želim prejemati obvestila za področje: